English version
Se ErgoFloor sitemap

ErgoStall Gummimåtter

Vore ErgoStall gummimåtter er blevet produceret i mange år og opfylder fortsat de høje krav om styrke, stabilitet, og slidstyrke under langvarig intensiv brug i kvæg, svine- og hestestalde, som stilles til en moderne staldmåtte verden rundt. Ved anvendelse i fitness- og crossfitområder kan man drage fordel af disse specielle egenskaber til prisbillig etablering af støddæmpende, skridsikre og ekstremt slidstærke områder for store belastninger.

 


Almindelige staldmåtters overflademønster gør dog overfladen rengøringsuvenlig og kan medføre, at overfladen er så skridsikker, at pludselige stopbevægelser medfører snubleulykker og ledskader. Derfor har vi udviklet vor ErgoStall CF crossfit måtte, som er fremstilet af samme gummimateriale, som almindelige staldmåtter, men forsynet med en glat og rengøringsvenlig overflade. For opnåelse af ekstra elasticitet og stødabsorbering er undersiden samtidig forsynet med ekstra store kanaler.

Udover anvendelse til crossfit, så kan ErgoStall CF crossfit måtte med fordel også anvendes til almen belægning i rå fitnessmiljøer, i frivægts områder og på vægtløftningsplatforme etc. I visse tilfælde som topbelægning for et underlag af ErgoPlay Impact gummifliser.


ErgoStall CF crossfit måtte kan leveres i format 1.800x1.200 mm i 12 og 17 mm tykkelse.

Se menuen i venstre side, download-sektionen eller nedennævnte brochurer for yderligere detailinformation om vore løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurerne
Staldmåtter i rulle
HSM-staldmåtter
Somåtter
Somåtter Produktnyt
EVA VB Vægbeklædning - Sparkeplader
Rampemåtter
Energimåtter - ErgoComfort Energimåtte for smågrisehuler
ErgoPave H-Link Equine gummifliser
Produktoversigt for staldmåtter i rulle
Produktoversigt for staldmåtter i stk

 

Specialister i gummimåtter, staldmåtter, komåtter, fitnessgulve, fitnessmåtter, crossfit måtter, crossfit gulve, crossfitgulv, crossfitgulve & gummigulve. Gummimåtter og staldmåtter for fitness, crossfit, frivægtstræning, frivægtsområder etc.