English version
UdskrivSøgTip en ven Se ErgoFloor sitemap

ErgoTile Gummifliser - Fitness

Stød-, støj- og vibrationsdæmpning i forbindelse med fitness, crossfit og frivægtstræning.

ErgoTile gummifliser til fitness, crossfit og frivægtstræning m.v. er designede til opfyldelse af behovet for stød- og lyddæmpende, robuste, komfortable og skridsikre gummibelægninger i nutidens fitnesscentre og crossfit-bokse. En prisbillig og miljøvenlig løsning, som produceres miljørigtigt af genbrugsgummi fra udtjente dæk.

Ergotile Quad gummifliser i crossfitområde  gummifliser gummimåtter frivægte og som crossfit måtter eller gummifliser til anvendelse som crossfitgulve eller gummigulve for fitnesscentre eller crossfit som gummiflise med stor slidstyrke løsning med høj  og skridsikre. Undgå ulykker og unødig støj og vibrationer ved anvendelse af vore gummimåtter og gummifliser til fitness og fitnesscentre. støddæmpende Gummifliser som er lyddæmpende gode til fitness som gummimåtter og gulve. Gummifliser velegnede til crossfit, vægtløftningsplatforme anvendelige til støddæmpning og gummiflise i høj kvalitet og er gode priser men anvend gummifliser til crossfit bokse i forbindelse med frivægte og som prisbillige crossfit gulve eller slidstærke og bløde gummigulve.  Gummigulve, Gummifliser, Crossfit, Fitness gummifliser gummigulve frivægte og som crossfit gulve eller gummifliser til anvendelse som crossfitmåtter eller gummigulve for fitnesscenter eller fitness som gummiflise med stor slidstyrke løsning med høj skridsikkerhed. Undgå skader og unødig støj og vibrationer ved anvendelse af vore gummimåtter og gummifliser til fitness og fitnesscentre. støddæmpende Gummifliser som er lyddæmpende gode til crossfit som gummigulve og gulv. Gummifliser velegnede til frivægtstræning, vægtløftning anvendelige til frivægte og gummiflise i høj kvalitet og er gode priser men velegnede til crossfit bokse i forbindelse med frivægte og som prisbillige crossfit gulve eller slidstærke og bløde gummigulve.

 

Generel anvendelse:
Som almen gulvbelægning i fitnesscentre, hvor et råt udseende foretrækkes, anvendes ofte ErgoTile Quad 1.000x1.000x15 eller 500x500x15 mm gummifliser. I frivægts- og crossfit-områder anvendes oftest ErgoTile Quad gummifliser i 15-25 mm tykkelse.

Gummigulve, Gummifliser, Crossfit, Fitness gummigulv gummigulve frivægte og som crossfit gulve eller gummifliser til anvendelse som crossfitmåtter eller gummigulve for fitnesscenter eller fitness som gummiflise med stor slidstyrke løsning med høj skridsikkerhed. Undgå skader og unødig støj og vibrationer ved anvendelse af vore gummigulve og gummifliser til fitness og fitnesscentre. slidstærke Gummifliser som er hårdføre gode til fitness som gummimåtter og gulve. Gummifliser velegnede til frivægtstræning, vægtløftning anvendelige til frivægte og gummifliser i høj kvalitet og er prisbillige men velegnede til crossfit bokse i forbindelse med frivægte og som prisbillige crossfit måtter eller slidstærke og bløde gummigulve. Crossfit mats, crossfit flooring gummigulv gummigulve frivægte og som crossfit måtter eller gummifliser til anvendelse som crossfitgulve eller gummigulv for fitnesscenter eller crossfit som gummifliser med stor modstandsdygtighed løsning med høj  og skridsikre. Undgå skader og unødig støj og vibrationer ved anvendelse af vore gummigulve og gummifliser til fitness og fitnesscentre. støddæmpende Gummifliser som er hårdføre gode til fitness som gummigulve og gulve. Gummifliser velegnede til frivægtstræning, vægtløftningsplatforme anvendelige til frivægte og gummiflise i høj kvalitet og er gode priser men anvend gummifliser til fitnesscentre i forbindelse med frivægte og som prisbillige crossfit måtter eller slidstærke og bløde gummigulve.

I situationer, hvor f.eks. naboer eller underboer generes af støj og vibrationer, kan ErgoTile Quad gummifliser kombineres med et underlag af ErgoPlay Impact gummifliser i 45, 60, 75 eller 90 mm tykkelse for opnåelse af ekstra støj– og vibrationsdæmpning.


Anvendelse af ErgoTile gummifliser er en miljøsikker og emissionsfattig løsning med lav lugt!


Se menuen i venstre side eller nedennævnte brochurer for yderligere detailinformation om vore løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurerne
Gulvløsninger til Fitness
ErgoTile Gummifliser for fitness & crossfit
ErgoPave Gummifliser for udendørs fitness & crossfit
Produktoversigt ErgoTile & ErgoPave Gummifliser
Everroll Performance Gummigulve
ErgoTop LVT DesignVinyl planker & fliser
GraboSport, GraboFlex og Grabo sportsgulve - sportsvinyler
Grabo vinylgulve - akustikgulve - sikkerhedsgulve - projektvinyler
EVA-Sikkerhedsgulv - fitnessmåtter - træningsmåtter - MMA-måtter