English version
UdskrivSøgTip en ven Se ErgoFloor sitemap

Keraflex EL Gummifliser

Keraflex EL Gummifliser for renovering & nyetablering af altan-, balkon- og terrassebelægninger:
Keraflex EL gummifliser er udviklet målrettet til brug i forbindelse med renovering og nyetablering af gulvbelægninger på altaner, balkoner og terrasser.

Keraflex EL er bløde og og robuste gummifliser, som er multi-anvendelige til anvendelse på altaner, balkoner, svalegange og tagterrasser m.v.
 
Keraflex Gummifliser - altanbelægning - balkonbelægning  Keraflex Gummifliser - altanbelægning - balkonbelægning 

 

Keraflex EL gummifliser er forsynet med en overflade af vejrbestandigt nyt EPDM gummi og underside fremstillet af permeabelt genbrugsgummi forsynet med drænkanaler og velegnede til udendørs anvendelse under alle forhold.

Keraflex Gummifliser - altanbelægning - balkonbelægning

Udover anvendelse på konventionelle altaner, balkoner og terrasser er Keraflex EL gummifliser velegnede til anvendelse i forbindelse med etablering af tagterrasser og opholdsområder på flade tage.
Keraflex EL gummifliser kan endvidere leveres i en specialudgave, som er brandgodkendt til anvendelse i flugtveje m.v. Samme er f.eks. anvendelig i forbindelse med renovering af svalegange og udvendige adgangsveje i boligblokke og lejlighedskomplekser.

Keraflex EL gummifliser:  

Som tilbehør til Keraflex kan leveres gummiramper og kantafslutningsprofiler m.v.
 
Se menuen i venstre side eller nedennævnte brochurer for yderligere information om Keraflex belægningssystemets varianter eller vore øvrige løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurene
Brochure for Keraflex Altan & Terassebelægninger
Brochure for ErgoTile gummifliser til almen anvendelse 
Brochure for ErgoPave H-Link Equine gummifliser
Produktoversigt for ErgoTile & ErgoPave gummifliser til almen anvendelse