English version
UdskrivSøgTip en ven Se ErgoFloor sitemap

Softstep Staldmåtte

Til anvendelse som et komfortabelt liggeunderlag eller en blød og ekstra skridsikker løsning til staldgange kan vi med vor Softstep Staldmåtte i rulle tilbyde et af markedets bedste produkter.

Softstep Staldmåtte er forsynet med en unik underkonstruktion, som sikrer ensartede, bløde og eftergivende egenskaber og udført med indlæg i nylonvæv for opnåelse af ekstra stabilitet og styrke.  

Staldmåtter - Gummimåtter - rulle - overflade - skridsikker

  Staldmåtter - Gummimåtter - rulle - overflade - skridsikker

Softstep Staldmåtte:


Softstep Staldmåtte leveres i 18 mm tykkelse og er forsynet med et skridsikkert og rengøringsvenligt overflademønster og unik underkonstruktion på undersiden. Den kan leveres i bredder fra 1.000 til 2.390 mm i længder fra 10 til 50 m.

Ultimate Soft Staldmåtte lagerføres normalt ikke. 

Se menuen i venstre side, download-sektionen eller nedennævnte brochurer for yderligere detailinformation om vore løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurerne
Staldmåtter i rulle
HSM-staldmåtter
Somåtter
Somåtter Produktnyt
EVA VB Vægbeklædning - Sparkeplader
Rampemåtter
Energimåtter - ErgoComfort Energimåtte for smågrisehuler
ErgoPave H-Link Equine gummifliser
Produktoversigt for staldmåtter i rulle
Produktoversigt for staldmåtter i stk


Specialister i gummimåtter, staldmåtter, somåtter, staldgulve, sygestimåtter, smågrisehule-måtter, energimåtter, belægninger for staldgange, gummigulve & staldgummi. Gummimåtter og staldmåtter for stalde, staldbrug, svinebrug, sygestier, polte, søer, smågrise, svin, grise, smågrisehuler, stier, farestier etc.