English version
UdskrivSøgTip en ven Se ErgoFloor sitemap

Ultimate Soft Staldmåtte

Til anvendelse som somåtte, underlagsmåtte i sygestier for svin - grise og som ekstra blødt liggeunderlag for kreaturer og køer i løsdriftsstalde kan vi med vor Ultimate Soft Staldmåtte i rulle tilbyde et af markedets bedste produkter.

Ultimate Soft staldmåtte i rulle har igennem mange år vist sit værd, som et komfortabelt underlag til kvæg og andre dyr.
Ultimate Soft staldmåtte er fremstillet i højkvalitets naturgummi med høj træk- og slidstyrke og udført med indlæg i nylonvæv for opnåelse af ekstra stabilitet og styrke. Ultimate Soft Staldmåtte er forsynet med en unik nopret underkonstruktion, hvor nopperne sidder med stor afstand, som sikrer ensartede, bløde og eftergivende egenskaber.  

Staldmåtter - Gummimåtter - rulle - overflade - skridsikker

  

Ultimate Soft Staldmåtte overholder kravene til etablering af blødt leje i sygestier og er testet og godkendt af VSP - Videncenter For Svineproduktion (Dansk Svineproduktion) til formålet. 

Ultimate Soft Staldmåtte er fremstillet i højkvalitets naturgummi med ekstra stor træk og slidstyrke og leveres med indlæg udført i nylonvæv for ekstra forstærkning.
 

Ultimate Soft staldmåtte kan i varianten
X-tra leveres med integrerede kanter,
som effektivt forhindrer skidt i at trænge
ind under måtten ved anvendelse som
staldmadras/liggeunderlag i løsdrifts-
stalde m.v.

  Staldmåtter - Gummimåtter - rulle - overflade - skridsikker


Ultimate Soft Staldmåtte:


Ultimate Soft Staldmåtte leveres i 20 mm tykkelse og er forsynet med et skridsikkert og rengøringsvenligt overflademønster og nopret konstruktion på undersiden. Den kan leveres i bredder fra 1.000 til 2.390 mm i længder fra 10 til 50 m.

Ultimate Soft Staldmåtte lagerføres normalt i  ruller i 2,0 m bredde i lgd. a 10 & 20 m. 

Se menuen i venstre side, download-sektionen eller nedennævnte brochurer for yderligere detailinformation om vore løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurerne
Staldmåtter i rulle
HSM-staldmåtter
Somåtter
Somåtter Produktnyt
EVA VB Vægbeklædning - Sparkeplader
Rampemåtter
Energimåtter - ErgoComfort Energimåtte for smågrisehuler
ErgoPave H-Link Equine gummifliser
Produktoversigt for staldmåtter i rulle
Produktoversigt for staldmåtter i stk


Specialister i gummimåtter, staldmåtter, somåtter, staldgulve, sygestimåtter, smågrisehule-måtter, energimåtter, belægninger for staldgange, gummigulve & staldgummi. Gummimåtter og staldmåtter for stalde, staldbrug, svinebrug, sygestier, polte, søer, smågrise, svin, grise, smågrisehuler, stier, farestier etc.