English version
UdskrivSøgTip en ven Se ErgoFloor sitemap

ErgoComfort Energimåtte

Til anvendelse som energimåtte i smågrisehuler/pattegrisehuler i farestier kan vi med vor ErgoComfort Energimåtte tilbyde et af markedets bedste produkter til markedets bedste pris. ErgoComfort Energimåtte er en energi-besparende og komfortabel løsning til farestalden med god slidstyrke og modstandsdygtighed mod bid/fortæring.

Energimåtte for smågrisehuler   Energimåtte for smågrisehuler

Grundet ErgoComfort måttens isolerende egenskaber kan gulvvarmen normalt helt udelades og varmepærerne i varmelamperne udskiftes til mindre effekt. Herved kan der opnås betydelige besparelser på omkostningerne til varme og strøm. Anskaffelse af ErgoComfort Energimåtte er en miljørigtig investering med kort tilbagebetalingstid, som der under de rigtige forudsætninger kan der opnås energitilskud til.

Energimåtte for smågrisehuler   Energimåtte for smågrisehuler


ErgoComfort Energimåtte - Smågrisehule-måtte - Pattegrisehule-måtte:


ErgoComfort Energimåtte for smågrisehuler/pattegrisehuler er 23 mm tyk og forsynet med et skridsikkert og rengøringsvenligt overflademønster og flad underside. Den leveres i format 1.600x900 mm og kan normalt deles til anvendelse i 2 smågrisehuler.

Udover anvendelse i smågrisehuler, så er ErgoComfort Energimåtte også fx velegnet til anvendelse som letvægts sparkeplade/ vægbeklædning i hestebokse, hestetrailere og dyretransportere m.v. 

Se menuen i venstre side, download-sektionen eller nedennævnte brochurer for yderligere detailinformation om vore løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurerne

Staldmåtter i rulle
HSM-staldmåtter
Somåtter
Somåtter Produktnyt
EVA VB Vægbeklædning - Sparkeplader
Rampemåtter
Energimåtter - ErgoComfort Energimåtte for smågrisehuler
ErgoPave H-Link Equine gummifliser
Produktoversigt for staldmåtter i rulle
Produktoversigt for staldmåtter i stk

Specialister i gummimåtter, staldmåtter, somåtter, staldgulve, sygestimåtter, smågrisehule-måtter, energimåtter, belægninger for staldgange, gummigulve & staldgummi. Gummimåtter og staldmåtter for stalde, staldbrug, svinebrug, sygestier, polte, søer, smågrise, svin, grise, smågrisehuler, stier, farestier etc.