English version
UdskrivSøgTip en ven Se ErgoFloor sitemap

FB-R Staldmåtte

Til anvendelse på staldgange i hestestalde, i malkestalde & klimastalde, som topmåtte på komadrasser, som bundmåtte i hestetrailere og dyretransportere m.v. kan vi med vor FB-R Staldmåtte i rulle tilbyde et af markedets bedste produkter, som er universiel anvendeligt til mange forskellige formål.

Staldmåtter - Gummimåtter - rulle - overflade - skridsikker   Staldmåtter - Gummimåtter - rulle - underside - tekstilaftryk


FB-R staldmåtte i rulle er den optimale løsning som toplag på staldmadrasser med skumunderlag og til en række andre applikationer.
FB-R staldmåtten er fremstillet i højkvalitets naturgummi med stor træk og slidstyrke og kan leveres med indlæg udført i nylonvæv for ekstra forstærkning. Den kan leveres i forskellige kvaliteter og formater for tilpasning til aktuelt formål og applikation.
Det rette valg til staldmadrasser, gangarealer og dyretransportere m.v.

FB-R Staldmåtte:


FB-R Staldmåtte kan leveres i tykkelser fra 6 til 30 mm og er forsynet med et skridsikkert og rengøringsvenligt overflademønster og flad underside med tekstilaftryk. Den kan leveres i bredder fra 1.000 til 2.390 mm i længder fra 10 til 50 m.

FB-R Staldmåtte lagerføres normalt i 10 mm tykkelse i ruller i 2,0 m bredde i længder a 10 & 20 m. 

Se menuen i venstre side, download-sektionen eller nedennævnte brochurer for yderligere detailinformation om vore løsninger og produkter.

Download/Læs mere i brochurerne
Staldmåtter i rulle
HSM-staldmåtter
Somåtter
Somåtter Produktnyt
EVA VB Vægbeklædning - Sparkeplader
Rampemåtter
Energimåtter - ErgoComfort Energimåtte for smågrisehuler
ErgoPave H-Link Equine gummifliser
Produktoversigt for staldmåtter i rulle
Produktoversigt for staldmåtter i stk


Specialister i gummimåtter, staldmåtter, somåtter, staldgulve, sygestimåtter, smågrisehule-måtter, energimåtter, belægninger for staldgange, gummigulve & staldgummi,  Gummimåtter og staldmåtter for stalde, staldbrug, svinebrug, sygestier, polte, søer, smågrise, svin, grise, smågrisehuler, stier, farestier etc.